Kontakt

Ventetid

Vi modtager dagligt mange henvendelser vedrørende ventetid. Der henstilles til sundhed.dk og vores hjemmeside for den aktuelle ventetid.

Tidsbestilling

NB: Vi har lukket for tilgang af unge mellem 18-24 år, der er lægehenvist for angst eller depression og skriver ikke flere på venteliste. Henvendelser vedr. vederlagsfri psykologbehandling vil ikke blive besvaret.

Vi tilstræber at besvare din henvendelse inden for 5-7 hverdage. I travle perioder, kan der dog forekomme længere svartid. Alle henvendelser besvares i rækkefølge.

Til fagpersoner

Klinikken modtager mange henvendelser fra fagprofessionelle, der efterspørger psykologhjælp på vegne af vietnamesiske borgere og deres pårørende. Huong Nguyen er dansktalende psykolog og tilbyder ikke konsultationer på vietnamesisk eller konsultationer, der kræver professionel tolkebistand.

Vores kontaktformular er forbeholdt klienter og til brug for tidsbestilling.

English

We do not offer psychotherapy in English.

Send sikker e-mail  NB. Klinikken holder ferielukket fra d. 30/5 til og med d. 16/6. Vi besvarer ikke mails i ferieperioden, men du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og vi vil besvare din henvendelse, når vi er tilbage igen.

  Alle henvendelser bliver besvaret i rækkefølge, og der kan derfor forekomme længere svartid.

  Dine data er beskyttet med SSL på hjemmesiden, og vi kommunikerer via krypteret e-mail (protonmail).

  Privatlivspolitik

  Vi anvender dine personoplysninger til at administrere dine tilskud. Detaljerne omkring, hvordan vi behandler dine data, er beskrevet i vores privatlivspolitik.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.