Sådan arbejder vi

Metodemæssigt har vi specialiseret os i den psykoanalytiske og psykodynamiske terapiform, men har også mangeårig erfaring med andre behandlingsformer som kognitiv adfærdsterapi og eksistentiel psykoterapi.

Vi er specialiserede i angst, depression, sorg og arbejdsrelaterede lidelser som stress, udbrændthed og mobning

Vi er særligt optagede af at forstå i dybden, hvad der skaber dine problemer og arbejder ud fra den grundtanke, at psykiske vanskeligheder opstår og udvikles i relationer, og har sammenhæng med den måde, hvorpå vi håndterer vores følelsesliv.

CROP-projektet

Klinikken indgår i et samarbejde med Institut for Psykologi på Københavns Universitet. Her er psykolog Huong Nguyen aktuelt tilknyttet et forskningsprojekt om psykoterapeutisk behandling hos praktiserende psykologer (Common Factors, Responsiveness and Outcome in Psychotherapy)

Formålet med projektet er at undersøge hvad, der har indflydelse på et psykoterapeutisk forløb med henblik på at sikre den bedst mulige behandling. Som klient hos Huong Nguyen er det muligt at deltage i projektet, men det er selvfølgelig helt frivilligt. Du kan læse mere om projektet på www.psy.ku.dk/crop/klienter.

Ønsker du at være med i forskningsprojektet, indebærer det, at du før starten af terapien og efter hver samtale skal udfylde nogle skemaer, som ligger i elektronisk form. Alt, hvad du giver af oplysninger, vil være anonymiseret og beskyttet, og vi får heller ikke adgang til oplysningerne.


Læs mere om priser og vilkår.